ORIENT STAR RE-AU0201E, MEGAH & MENAWAN

By Glam Lelaki.

Megah dan menawan! Ya, itulah jam tangan Orient Star RE-AU201E. Penghasilan teratas dari ciptaan Jepun yang bertujuan menjadi jam tangan kontemporari pilihan, dicipta menerusi kepraktisan tanpa batasan, menemani erat di kala anda menempuhi pengambaran baru di hadapan anda.
Orient Star Mechanical Sports ORRE-AU0201E
Dengan dial hijau yang nyata, terletak elok di dalam kes bersalut hitam, dengan tali kulit coklat menawan, jam tangan ini memancarkan aura anda dengan sekali imbas pada setiap aktiviti yang dilakukan. RE-AU0201E menawarkan elemen vintaj yang ada dalam setiap utas jam tangan klasik, memastikan anda menyerlah di sebalik penampilan segak dan maskulin anda.

Kes jam tangan ini datang dengan diameter 44mm, dihiasi makhota diskru-bawah membolehkan penataan masa maksima dan mudah, serta penunjuk rizab berkuasa yang terletak di waktu 12. Penanda kardinal jam lain dengan font Arab menyerlahkan lagi bingkai dalam jam tangan ini. Akhir sekali tertingkap tarikh pada waktu 13 menyempurnakan jam tangan yang pasti menonjolkan sisi dan personaliti anda.

Untuk Orient Star RE-AU0201E, petunjuk dan tangan dikuasakan oleh pergerakan Made-In-Japan yang luar biasa – pergerakan automatik Jepun berkilat Orient-22 yang berorientasikan tangan. Pergerakan kelas tertinggi yang mengagumkan ini menyediakan 50 jam rizab kuasa padat dan anda boleh melihatnya melalui kes belakang dengan paparan di jam tangan. Jam keluli tahan karat ini turur dilengkapi dengan penarafan rintangan air yang boleh menahan air sehingga 100 meter sporty.
Orient Star Mechanical Sports ORRE-AU0201E
RE-AU0201E dan jam tangan ini boleh didapati di kedai jam Orient dengan harga RM 3400. Orient dan Orient Star Timepieces boleh didapati di kedai-kedai runcit Solar Time dan semua jam tangan peruncitan di seluruh negara. Layari www.solartime.com untuk maklumat lanjut.